м. Київ, Фастівський район
Київської області
, с. Гатне,
вул. Київська, 138а
   
    
УВАГА!
В разі відсутності мобільного звязку на мобільних номерах нашого підприємства
ПРОСИМО писати або дзвонити на Viber +380966566400
UA
RU
Назад

Вибір реального виробника вантажопідйомного устаткування.

Це стаття мого блогу адресована для аудиторії від працівників відділу постачання до власників бізнесу абсолютно різних напрямів. Якщо Ви придбаваєте устаткування для інших цілей, чим для підйому і переміщення вантажу, поради з його вибору давати не буду. Якщо Ваші запити по складності вантажопідйомного устаткування в співвідношенні, з рівнем Епіцентра - хорошою альтернативою може бути Інтернет - магазин. Ви купите товар наосліп, але все таки він виправдає скромні надії. Але якщо характеристики вантажопідйомного устаткування рівня Інтернет - магазинів вже нижче Ваших запитів, читаємо рекламу, де майже завжди вказано, що даний постачальник є виробником. Постачальників, які не вказують про приналежність до виробників не розглядаємо.

Часто-густо існують маніпуляції з поняттям "виробник" і "виробництво". Якщо бізнес виробника має в розпорядженні обмежені можливості, окрім простих робіт, навіть якщо йдеться про вантажопідйомне устаткування, виробництво буде приховано від сторонніх очей. Як правило, виготовлення нового устаткування підміняється ремонтом, відновленням з фарбуванням вживаного устаткування. Також на нього будуть встановлені комплектуючі сумнівної якості і походження. У результаті прозріння замовника відбувається після запуску в роботу устаткування, придбаного в "виробника".

Щоб не допустити цієї ситуації, старайтеся замовлення на виготовлення і постачання розміщувати на підприємствах, що рекламують свої виробничі потужності, як наприклад виробництво ТОВ БУДМАШ-ТМ в с. Гатное Київської області. На будь-якому етапі виробництва, виготовлення, замовник має право здійснити нагляд, контроль за процесом "народження" замовленого і сплаченого вантажопідйомного устаткування. Безперечною перевагою може бути те, що випробування - статичні і динамічні можуть бути зроблені у присутності представника замовника.Також при необхідності проводяться інструктажі, навчання персоналу. Вдалих Вам замовлень!

0 0)